Konštrukcia drevostavieb

KVH, DUO, BSH lepené hranoly

Hrúbka stien

45 mm hobľovaný brusený profil

Montáž

Po celej SR aj v zahraničí

Prestrešenie terás rodinných domov je častá požiadavka našich zákazníkov, ktorá vyžaduje individuálny prístup. Radi ponúkneme naše skúsenosti a navrhneme vhodné riešenie. V prípade terás je variabilita možností veľmi široká.

Konštrukcia je z opracovaného masívneho prípadne lepeného materiálu. Kovania a spojovací materiál sa prispôsobuje prostrediu, v ktorom sa terasa bude nachádzať. Pokrytie konštrukcie lexanom, prípadne čírym polykarbonátom zabezpečí priepustnosť svetla, prípadne používame plné debnenie a akúkoľvek plnú strešnú krytinu, kde nie sú nároky na prestup svetla. Samostatnou kategóriou sú konštrukcie s lamelovým, prípadne textilným tieniacim systémom. Tieniace systémy môžu byť použité aj na bočných stenách terasy pre účinné oddelenie inak voľných priestorov.

Realizácie z nášho portfólia

Záhradná chatka z nášho portfólia

T172

Celková drevostavba pozostávajúca z troch častí. Prvá časť je prestrešenie státia pre vozidlo s rozmermi 3200 x 6600 mm s uzatvoreným priestorom 3200 x 2000 mm v zadnej časti. Strecha rovná s atikou. Strecha tvorí podlahu terasy. Druhá je prestrešenie terasy pri kuchynskej časti s rozmermi 4000 x 5000 mm. V polovici nižšej steny osadený slnolam. Strecha pultová, prekrytá plným čírym polykarbonátom. Tretia časť, rohová pergola s rozmermi 1500 x 18000 mm, montovaná pozdĺž domu v určenej časti s tieniacimi lamelami v hornej časti a 6 pohyblivými slnolammi v čelných častiach pergoly. Koniec pergoly v dĺžke 3450 mm bude tvoriť balkón s pochôdznou podlahou a zábradlím. Predná strana pergoly je opatrená atikou.

Zobraziť viac
Záhradná chatka z nášho portfólia

T165

Záhradná chatka do tvaru L s dvomi uzavretými časťami a dvomi otvorenými. Prvá uzavretá časť s rozmermi 3000 x 5000 mm, druhá s rozmermi 2500 x 4000 mm. Otvorené časti s plnou zadnou stenou s rozmermi 3000 x 2000 mm a 2500 x 2000 mm. Strecha rovná s atikou. Stavba dodávaná s dvomi väčšími oknami a dvomi klasickými dverami. Realizácia obsahovala aj prestrešenie terasy s posuvnou plachtou s rozmermi 2300 x 3850 mm.

Zobraziť viac