• LIGNOS
  • Blog
  • Záhradné chatky a ostatné drevostavby ušité na mieru zákazníka

Prostredníctvom nami písaných článkov sa Vám pokúsime prihovoriť, popísať Vám určité veci ohľadom záhradných chatiek a ostatných drevostavieb, o ktoré sa zaujímame alebo prípadne objasniť Vaše pripomienky.

Záhradné chatky a ostatné drevostavby ušité na mieru zákazníka

Zverejenené - 21.2.2021

Kategória - Rekreačné chaty

Záhradná chatka priradená k blogu

Nesporným dôvodom, prečo si našu spoločnosť zákazníci vyberajú na realizáciu je možnosť vyrobiť a zmontovať záhradnú chatku alebo akúkoľvek inú drevostavbu na mieru.

Každý zákazník, ktorý nás osloví má určitú predstavu o svojej budúcej drevostavbe. V prvom rade sa snažíme v rozhovore so zákazníkom presne špecifikovať účel použitia budúcej stavby. Využívajúc naše skúsenosti zákazníkovi poradíme a hľadáme vhodné skĺbenie jeho predstavy a možného technického riešenia.
 

Všetko je podriadené zákazníkovi

Zákazník si sám môže určiť rozmery záhradnej chatky, jej dispozíciu, počet a umiestnenie okien a dverí. Rovnako tvar strechy / sedlová, pultová ... / , presahy krokiev alebo  presahy čiel sú voliteľné. Pre inšpiráciu ponúkame galériu na našej webovej stránke lignos.sk.
 

Vizualizácia

Každý by rád videl svoju záhradnú chatku už pred realizáciou. Po odsúhlasení rozmerov a dispozície vytvoríme zákazníkový veľmi reálnu vizualizáciu budúceho diela. Na základe tejto vizualizácie odladíme detaily, ktoré by nebolo možné bez kvalitnej vizualizácie postrehnúť.

Ďalšie články

Obrázok záhradnej chatky k blogu
  • 6.4.2021

Neváhajte, čas hrá proti Vám

Určite Vám neunikli informácie z médií o turbulentnom vývoji cien dreva a stavebných materiálov vôbec. Súvisí to s celosvetovým prudkým stavebným boomom predovšetkým v USA a Ázii, ktorý pohlcuje obrovské množstvo reziva z E...

Čítať viac