• LIGNOS
  • Blog
  • Nové trendy vo využití záhradných chatiek

Prostredníctvom nami písaných článkov sa Vám pokúsime prihovoriť, popísať Vám určité veci ohľadom záhradných chatiek a ostatných drevostavieb, o ktoré sa zaujímame alebo prípadne objasniť Vaše pripomienky.

Nové trendy vo využití záhradných chatiek

Zverejenené - 12.1.2021

Kategória - Záhradné chatky a domčeky moderné

Záhradná chatka priradená k blogu

Záhradné chatky a ich účel

Záhradné chatky a záhradné stavby vôbec menia svoje poslanie. Už neslúžia iba ako sklad náradia a sezónnych predmetov, ale ich využitie čoraz viac smeruje k uspokojeniu potrieb samotných majiteľov domov. Čoraz častejšie riešime požiadavku na vytvorenie funkčného a zároveň estetického priestoru, kde si vie každý nájsť miesto pre svoje záľuby a koníčky. Navrhujeme našim zákazníkom záhradné chatky, ktoré sú svojim charakterom - tvarom, dispozíciou, použitým materiálom vhodné k ich základnej stavbe. Kvalita našich použitých materiálov spolu s precíznosťou jeho opracovania, predurčujú tieto diela k ich novej funkcii.
 

Záhradná chatka - posilňovňa


Naša nedávna výzva, návrh a realizácia samostatne stojacej posilňovne v záhrade rodinného domu, je toho typickým príkladom. Primerane veľká záhradná chatka moderného tvaru s plochou strechou, dobre osvetlená so zatepleným stropom a podlahou, na ktorej je položený technický koberec tlmiaci otrasy - to je výsledok, s ktorým bol zákazník aj my veľmi spokojní. Naša kreativita a odvaha majiteľa, ktorý ešte vylepšil dielo sálavými žiaričmi ako zdrojom tepla, sa vyplatila. Vznila celoročne využiteľná telocvičňa s posilňovňou, pekná na pohľad zvonku, praktická a funkčná vo vnútri.
 

Moderné záhradné chatky - posilňovňa


Veríme, že prinesie nášmu zákazníkovi veľa príjemne strávených chvíľ a nám priniesla ďalšiu skúsenosť, ktorú využijeme možno aj u Vás.

 

Ďalšie články

Obrázok záhradnej chatky k blogu
  • 6.4.2021

Neváhajte, čas hrá proti Vám

Určite Vám neunikli informácie z médií o turbulentnom vývoji cien dreva a stavebných materiálov vôbec. Súvisí to s celosvetovým prudkým stavebným boomom predovšetkým v USA a Ázii, ktorý pohlcuje obrovské množstvo reziva z E...

Čítať viac