• LIGNOS
  • Blog
  • Vizualizácie záhradných chatiek a drevostavieb

Prostredníctvom nami písaných článkov sa Vám pokúsime prihovoriť, popísať Vám určité veci ohľadom záhradných chatiek a ostatných drevostavieb, o ktoré sa zaujímame alebo prípadne objasniť Vaše pripomienky.

Vizualizácie záhradných chatiek a drevostavieb

Zverejenené - 25.3.2021

Kategória - Rekreačné chaty

Záhradná chatka priradená k blogu

Lignos je spoločnosť, ktorá svoju prácu postavila na iných základoch ako väčšina spoločností, ktoré predávajú záhradné drevostavby. Vo väčšine prípadov sú záhradné chatky vyrábané sériovo, s presnými rozmermi, počtami okien, dverí, ich umiestnením, pričom tieto parametre sú iba ťažko prispôsobiteľné odlišným požiadavkám zákazníka.

Našimi základnými hodnotami sú individuálny prístup, kvalita vstupného materiálu, vlastná výroba a spracovanie, a náš odlišný patentovaný spôsob konštrukcie rohových spojov. Preto nemáme presne definované katalógové drevostavby vyrobené priamo na dodanie, ale osobne komunikujeme s každým zákazníkom a snažíme sa mu priniesť požadovaný produkt, ktorý bude odrážať jeho predstavy.

Z našich skúseností vyplynulo, že zákazník veľmi rád svoju predstavu záhradnej chatky, prístrešku alebo prekrytia terasy vidí ešte predtým, ako je finálne zhotovená na mieste. V rámci procesu komunikácie so zákazníkmi ohľadom predaja sme sa tomu prispôsobili a začali sme poskytovať zákazníkom vizualizácie, ktoré výrazne približujú finálne prevedenie drevostavby, či už konštrukčne alebo výberom farieb.

Zároveň je to aj pomoc pre nás ako spoločnosť pri zadávaní drevostavieb do výroby a spôsob ako predísť nedorozumeniam, ktoré by sa inak museli riešiť priamo pri montáži. 

Nižšie môžete vidieť niekoľko príkladov z pripravovaných záhradných chatiek, prípadne z už realizovaných projektov.

Vizualizácia záhradnej chatky

Vizualizácia záhradnej chatky II

Vizualizácia záhradnej chatky III

Vizualizácia záhradnej chatky IV

Vizualizácia prestrešenia terasy

Ak by ste mali záujem o záhradnú chatku alebo akúkoľvek inú drevostavbu, neváhajte nás kontaktovať a my si s vami s radosťou prejdeme všetky detaily od prvotnej predstavy cez prípravu vizualizácie až po prípadnú finálnu realizáciu.

Ďalšie články

Obrázok záhradnej chatky k blogu
  • 6.4.2021

Neváhajte, čas hrá proti Vám

Určite Vám neunikli informácie z médií o turbulentnom vývoji cien dreva a stavebných materiálov vôbec. Súvisí to s celosvetovým prudkým stavebným boomom predovšetkým v USA a Ázii, ktorý pohlcuje obrovské množstvo reziva z E...

Čítať viac